Ge mig!

Såååå snygga shoorts från Oneil, kostar ca 550 kr på Stadium. Give me!

image168

/ Emelie

Vem bär den bäst?

image166

 Lindsay Lohan, Sienna Miller eller Nicky Hilton?

Tisdag

Idag firar min syster födelsedag, stort grattis till henne! :-)
 Nu ska jag snart åka till stan med Sara för att köpa en ny mascara, och kanske något annat roligt?
Kanske jag lägger in en Dagens outfit bild efter jag varit i stan. :-) Vi får se.

Ha det bra!
/ Emelie

T-shirts

Hejsan! Vaknade för en liten stund sedan ohc tänkte att det var lika bra att genast ge sig på bloggen :)
Jag kikade runt lite på internet och gick in på Asos. Jag har tyckt om dessa "little miss..." t-shirtar så länge och vill så gärna ha en!!

                                       




Ha det bra
/ Sara♥        

Måndag

Början på ny vecka igen..

Idag så vaknade jag först vid klockan nio, kunde bara inte sova. Jag hade fjärilar i magen och tänkte aaaalldeles för mycket! Suck!!!
Jaja, idag så ska jag bara ta det lugnt, läsa lite i nyaste Harry Potter och på fotbollsträning på kvällen. Kanske mysa med samma folk som igår - Angelica (Som bekant har dragit iväg på husvagnssemester).
Såg förresten "The Holiday" igår för andra gången. Den är såå bra, ni måste se den!

image162

Ha det bra
/Sara♥

Söt tunika

Denna super söta tunika finns hos Asos och kostar ca 375 kr. Den finns färgerna persika, blått och naturvit(det står beige men jag tycker att den är naturvit). Jag tycker den är snyggast i persikofärgat och den ska bäras till jeansshorts eller jeans. :-)
image161

/ Emelie

god morgon

image160

Om någon timme så ska jag och familjen iväg på en liten semester med husvagenen.
Ska bli jättemysigt och skönt att komma bort och koppla av ett par dagar.
Jag kommer inte att kunna uppdatera när jag är borta, men förhoppningsvis så gör mina vänner det ;)

Ha det bra sålänge!
Jag hör av mig när jag kommit hem på torsdag.
Kram Angelica


Söndag

Och tre små veckor kvar tills skolan börjar...

Inatt så sov jag och Emelie över hos Angelica, det var supermysigt och vi pratade och skrattade i flera timmar.
Vi var även bartenders igår, Emelie blev helt grym på att göra groggar, vi raggade även till oss en massa dricks. Över 100 kr.

Nyss så spelade mitt lag, Moheds SK, match. Vi vann med 2-1 även fast vi var lite folk och var tom tvungen att ta med en tjej från f-14 (Fast hon var grymt dukti, gjorde ett mål!!). Nu så ska jag, Angelica, Emelie och Angelicas kille + Våra bästa kompisar R och J mysa och kolla på film. Undrar vilken det blir?




Ha de bra
/Sara♥

stressigt

image159


Hej!
Det var ett bra tag sen. Jag har inte haft en minut ledig denna helg.
I fredags så var det marknad på kvällen och dagen efter så gick jag upp tidigt och hjälpte till att sälja munkar (på marknaden). Det var faktiskt riktigt roligt ;) Förutom att jag är så trött på munkar att jag skulle kunna spy. Jag drömde till och med om den där jäkla fritösen inatt! Hur som helst så var det bara att ränna iväg från det ena jobbet till det nadra - som då var bartender/servitris. Jag, sara och emelie var anställd av vår killkompis jocke´s pappa, som då fyllde 40 år. Det var mycket fart och mycket folk, vilket resulterade i en kanonkväll! Vi kände även in en massa dricks, tack vare att sara flörtade in sig :P haha.

Nej, nu måste jag sticka. Har vart hemma en halvtimme, för jag fick sluta lite tidigare från munkförsäljningen och ska nu dra vidare till Mohed för att spela match. Hua, det enda jag vill är att SOVA, vilket jag definitivt tänker göra när jag komer hem ikväll.

Vi hörs!
Kram Angelica


Bättre sent än aldrig...

...brukar man säga.
Här kommer i allafall bilderna från fredagkvällens(ute kväll med vänner) outfits.

Stina                   Angelica          Sara                  Emelie

Puss!


Ny hårfärg

Idag har jag färgat håret (rättare sagt Angelica har färgat håret på mig)... Innan hade jag solblekt brunt hår som skiftade lite i ljusrött, och nu har jag mellanbrunt. Det blev rätt bra faktiskt. Tar ett stund att vänja sig bara! :-)
Ni får se bilder sen när håret har torkat och är fixat! :-)

Kram på er!
/ Emelie


Fredag!

Igår så tog jag och pappa och min storasyster Hanna en trip till Järvzoo (En djurpark i skogen), det var jättemysigt. Man går bara runt på en träbro som är ca 3km och efter den finns det en hel massa djur. Gissa om björnungarna var söta! Vi åkte sedan och käkade lite fläskfilé på Torön, som var lika god som vanligt.
På kvällen spelade mitt fotbollslag, Moheds SK, match mot Hudik i JDM. Vi förlorade tyvärr med 5-4, men vi var huuur nära som helst på att vinna!

Snart så ska jag och Emelie, hon som också bloggar här, köra ett intervallpass (hur ska jag orka?) i elljusspåret!



Ha det bra!
/ Sara♥

titta vad jag hittade ..

Hej kära läsare!
idag när jag packade, så kom jag att tänka på att jag kanske skulle ha med mig en extra bkini. Jag gick då till badrummet och tittade uppe på ett skåp (där förvarar vi badkläder). Då till min förvåning så hittade jag en svart baddräkt. Inte riktigt en sån jag velat ha men. Mamma sa sedan att det var hennes. Den sitter bra, bara det att den är lite stor över bysten(min mamma har en något större byst än mig..). Den ska med till Kreta. Den är riktigt snygg med att par jeans-shorts över :) Se bilden nedan. Lite dålig bild men den får duga.

Eftersom jag ha skrivit dåligt den senaste veckan så tycker Angelica att jag ska skriva 14 inlägg innan i morgon, när jag åker. Vi får se hur det blir med det :)


Nej, nu ska jag sova :)
Ha det bra allesammans !
Pussar Stina

image153

koftor

H&M´s nya katalog innehåller en hel del mysiga och snygga koftor/tröjor.
Här är några favoriter:



                         
                    

De tre första ska beställas, och vem vet - det kanske blir nån till? :)
Jag kan aldrig få nog av koftor och cardigans!

/ Angelica

Sportigt och mysigt

 image147 image148
Den här dressen är så otroligt snygg, den kommer från H&M och kostar 198:-/del. Finns även i svart och turkos.
Jag gillar den bruna och svarta mest, lättare att använda dom färgerna. :-)
Kanske blir en beställning till hösten?

/ Emelie

höstkänslor

image141

God morgon!
Nu när solen för engångsskull kikar fram så längtar jag till hösten.
Helt sjukt, men jag vill verkligen klä mig i mysiga, varma, stickade tröjor och på med vantar och mössa.
Och sen vill jag ha snö! Nej, nu får det vara nog. Jag måste sluta läsa höstkatalogerna och bege mig ut i det härliga vädret och sola lite. Sen ska jag också passa på att läsa min nya bok som jag köpte igår. Det blev tyvärr inte Harry Potter, då den var slutsåld i hela häsingland. Kul! Jag får spana och se om de får in nya snart.

Nu är det promenad med vovven som gäller ;)

Kram angelica


Vattenskada

Mina kära MP3 har fått en vattenskada... Suck... Halva displayen(stava?) syns inte och på något konstigt vis har det kommit smuts innanför displayen med. :-(

Men som tur är firar jag min födelsedag om mindre än 3v. Så då vore det inte fel med en ny MP3. Varför inte denna? ;-)

Kram på er!
/ Emelie



kreta

Hej alla kära läsare!
äntligen har jag tagit mig tid till att skriva några rader. så jag tänkte berätta att nästa vecka åker jag till Kreta med några vänner. Det ska bli kul. Men det är lagom kul att packa, jag gillar inte sånt. De är så svårt att veta vad man ska ha med sig. Men jag har tänkt att packa med några sommarklänningar i ljusa sommar färger, som passar brännan jag ska fixa där nere :)

Och igår kom H&M-katalogen också, alltid kul. Jag har börjat längta till hösten nu, och alla härliga stickade tröjor och strumpbyxor. Jag ÄLSKAR strumpbyxor! De är så sköna. Jag har tänkt att införskaffa lite snygga kläder från katalogen, senare i höst.

13-19 augusti är det Stockholm Fashion Week, det skulle jag vilja gå på. Det vore jäsigt. Något jag därimot ska gå på är Ciao BellaBio. Den verkar vara en super film. + att min bror var med och filmade den. Men det blir när jag kommer hem från Kreta ! :)


Ha det bra allesammans!
Pussar Stina



Ge mig dessa!
image140


Höstiga tröjor

Fick H&M katalogen igår och där fanns det mycket fina höstiga kläder. Jag gillade dessa två randiga tröjor, men vilken är snyggast?

image138               image139
/ Sara♥

Onsdag

image137

God morgon!
Var uppe i skaplig tid idag faktiskt. Skönt att ha tid på sig på mornarna.
Nu så ska jag snart ut på en cykeltur hade jag tänkt. Och sedan ska jag antagligen bara ta det lugnt fram till eftermiddagen, då vi ska till Bollnäs och rensa ett bostadsområde med laget. Jag vill inte, men det är sånt som helt enkelt måste göras.

Ska också be mamma köpa nya Harry Potter-boken så att jag har nåt att läsa.
Den har vart slutsåld, men förhoppningsvis har de fått in nya :)

Ha det bra!
Kram Angelica

klassiker

image134               image135           image136

Jag älskar att kolla på film, nya som gamla. Och just nu håller jag på och kikar på alla "klassiker" som jag, på nått underligt sätt, lyckats missa. Jag har sett 'Pretty Woman' och planerar även att se 'Min bäste väns bröllop' & 'Fyra bröllop och en begravning'. Är det nån mer film som jag tycks ha missat så får ni gärna tipsa! :)

Kram Angelica 

Boktips

image133

Idag så var det ett sådant trist väder ute så att det var perfekt för att läsa en bok.
Jag hittade då (efter lite letande i min systers rum) "Lovligt byte 1", skriven av Janet Evanovich, som man fick med i VR.

Boken handlar om en tjej som heter Stephanie Plum som vaken har jobb eloler pengar. Hon övertalar därför sin kusin Vinnie att ge henne ett arbete på hans företag. Hon blir då prisjägare, hon ska fånga in brottslingar som har smitit undan borgen. Hennes allra första uppdrag är att hitta Joe Morelli, som är efterlyst för mord. att jaga Joe är inget nytt för Stephanie, hon och Joe har varit i kontakt med varandra förut...

Jag rekomenderar stark den här boken för den är riktigt bra och Stephanie Plum är nästan omänskligt rolig.


/ Sara
 

Skinnväska och plånbok

I Göteborg letade jag efter en ny väska, men ingen föll mig i smaken. Så då fick jag en av mormor som hon har haft förr, den kanske inte är den snyggaste väskan som går att få tag på. Men den duger! ;-)
Sen glömde jag visa min plånbok som jag köpte i Göteborg på Åhlens City. Den är jag huur nöjd som helst med.
 

Förresten har ni fått nya H&M-katalogen? Underbara kläder i den!
/ Emelie


äntligen!

image130

Stenbocken:
"Idag kommer dina nära och kära förstå en sak som du har vetat hela tiden - nämligen hur verbal och intelligent du egentligen är."

Äntligen kommer sanningen fram! ;)

Kram Angelica


Tisdag

Nu är vi framme vid veckans tråkigaste dag enligt mig. Och på köpet kom såklart det tråkiga vädret.
Inget jag direkt hurrar för. Man får då istället mysa och göra nån form av aktiviteter som passar bra till dåligt väder.
Har hälsat på Emelie en sväng, där vi såg på en film och strax är det fotboll som gäller. Fotbollen tar verkligen upp en del tid, men sedan är det ju förbannat kul med! :)

Nu känner jag hur magen kurrar, och tur är väl att det vankas Tacopaj nere i köket.
mums!

Kram Angelica


Pumps

Jag måste bara be er kolla in dessa pumps! De är huuur snygga som helst och billiga, de kostar endast 249 kr. Ett riktigt fynd. :-) Jag gillar de i svart och blått mest. Det är så läckert med lack tycker jag.
Även Skopunkten har ett bar godingar i svartlack som gillas, de kostar också 249 kr. :-)

Ha det bra!
/ Emelie

ett par strumpbyxor tack!

Sen när hösten börjar tränga sig på vill jag ha ett par tjocka, mönstrade och snygga strumpbyxor att ha på mig istället för leggings. :-) Jag har redan hittat mina favoriter, de kommer från Ellos och kostar 129 kr.
Jag älskar att kika på höstkläder, allt ser så mysigt ut! :-) Mums!

Kram på er!
/ Emelie

godis i stora lass

image128 


Den dagen jag fick redan på att jag fått sommarjobb så lovade jag ut en hel del till personerna i närheten.
Bland annat att mina bröder skulle få 1kg godis att dela på. Så igår, när jag fått löningen och allt, åkte vi till affären och köpte inte mindre än 1,5kg! Vi hällde upp allt på en bricka och delade upp. Jag kan ärligt talat säga att jag inte blev sugen, tvärtom så fick jag avsmak och vill nu inte äta en enda godisbit till!

/ Angelica


shopping

Jag hittade inte så mycket som jag kanske velat i Göteborg, och det kan nog bero på att vi hade väldigt lite tid till att gå och kika på stan. Vi hann i alla fall med ett besök till Nordstan och där fanns en del fynd.

                             


 ♦ Jeans, Miss 60
 ♦ Väska med tryck, Vero moda
 ♦ Svart linne, H&M
 ♦ Svarta skor, Skopunkten
 ♦ Svarta skor med kilklack, Skopunkten
 ♦ Svarta tygskor, Skopunkten

Annat småtjafs som underkläder och sånt är inget intressant att visa upp :)

Kram Angelica

fynd i göteborg

Hej kära läsare!
nu har jag tagit mig tid till att knäppa kort på mina fynd i göteborg. (se bilder längre ner) Göteborg var super härligt, men att alla göteborgare är trevliga vet jag faktiskt inte. Jag har nästan bara stött på elaka och suriga göteborgare. Men jag kanske tittade på fel ställen. Jag får ta och åka dit någon mer gång.

Mitt lag, Moheds SK kom till åttondelsfinal i B-slutspelet i F17, ganska bra för ett lag som det är tre 17-årinagar och resten är 16 och 15. Vi åkte därimot ut mot Tyresö, som var jätte duktiga. Alla som har varit i Göteborg kanske har hört oss, med våra ramsor. Rolig vecka.

Nästa vecka far jag till Kreta med några vänner, det ska bli roligt !

Ha det super!
Pussar Stina

                      
 
           

    


¤ Svart Tröj-dress-aktig-sak från HM
¤ Svart Pennkjol från MQ
¤ Marinblå blus från HM
¤ Svart linne med tryck från Carlings
¤ Svarta sandaler från Skopunkten
¤ Korta ljusa jeansshorts från Topshop
¤
Bronzer med shimmer från Lancôme
¤
Silvriga armband med små berloker från Indiska
¤
Ring med svart "sten" från HM
¤ Guldiga örhengen med lila sten från Indiska


hemma igen

image112

God morgon!
Kom egentligen hem i lördags, men har vart tvungen att återhämta mig efter resan, haha.
Men nu är jag på G igen och ska uppdatera bloggen som vanligt.
En hel del shoppingfynd har jag hittat, och det kommer bilder senare.
De andra tjejerna har gett er en översikt om vad vi har gjort, så jag tycker inte att jag behöver upprepa det :) 
Hade i alla fall en underbar vecka som jag sent kommer glömma.
Maffigast var nog invigningen, som även innehöll ett frieri. Hur gulligt som helst!

Nu måste jag fixa lite innan jag ska sticka iväg till Stina för att sola och mysa.
Ha en trevlig dag!

Kram Angelica

Home

I lördags kom jag hem från Götet. Det har varit så himla roligt, men det var verkligen skönt att få komma hem och sova i en riktig säng ist för en halvuppblåst luftmadrass!
Fotbollen gick bra för oss, men vi kom inte till final.
Liseberg var vi på huuur många gånger som helst. Jag åkte både Balder och Kanonen även fast jag inte trodde att jag skulle våga. Kanonen var skitläskig med 2 loopar i...
Shoppingen gick faktiskt bra för typ första gången. Jag köpte ett par jeans, en vit blommig kofta, en mössa, underkläder och 2 stycken t-shirts! Så mycket har jag inte handlat på år och dar, jag hittar liksom aldrig någonting som jag vill ha!

Det blir förhoppningsvis en uppdatering med bilder från Gbg, om mobilen vill funka...


Ha det bara
/ Sara♥


Shoppingen i Göteborg

image111

♣ Svart tunika i bomull och med knappar, CUBUS
♣ Lång mönstrad t-shirt, Cecilia Carlstedt (H&M)
♣ Vita tygskor, Topshop
♣ Vit t-shirt/tunika, Topshop
♣ Korta jeansshorts, H&M

/ Emelie


home, sweet home

äntligen är man hemma efter den långa bussfärden. Vi har haft det kung i Göteborg.


bilder på mina shoppingfynd kommer senare !




Ha det bra !
/stina

Hemma

Oj oj, denna vecka har varit bland de bästa veckorna i mitt liv. Har haft det så roligt med de bästa personerna som finns! Tyvärr så kom vi bara i B-slutspel, men det blev många matcher och vi tog oss långt ändå! :-)
Jag måste säga att Gothia Cup är en upplevelse för alla fotbollsspelare, och det är synd att inte alla kan uppleva cupen. Jag har hört att invigningen ska vara en upplevelse, men aldrig att det skulle vara så där mäktigt.
Ja det här var en vecka man sent kommer att glömma!


Liseberg var också en riktig höjdare, blev en massa trevliga åk. Mina favoriter är Balder, Kanonen och Kållerado! :-)
En liten shoppingrunda hann vi också med där nere, bilder på det kommer senare.

Nä nu ska jag ta och sätta mig vid tvn.
Ha det bra / Emelie

YES!

Nu åker vi till Götet och på Gothia Cup. Om vi får tag på en dator uppdaterar vi er med vad som hänt och hur matcherna gått. :-)
Ha det bra!
KRAM!

Göteborg

Hej kära läsare!
Imorgon åker jag till Göteborg med tjejerna i laget. Det ska bli jäsigt. Gå på Liseberg, Avenyn och Nordstan. Gud, vad jääsigt ! Har inte riktigt packa klart än, en del kläder är nytvättade och ej torra än. Förhoppningsvis är de det till imorgon.

Klockan 8 åker vi från Mohed, kom och vinka oss adjö! :) Eller stå längs vägen, vi är vid Stockholm runt 11-12 :)
Det blir en lång resa, det känner jag på mig, men förhoppningsvis så får jag sitta med någon av mina fyra favoriter :)


Ha det bra allesammans !
Pussar Stina
image110

Nervös

Usch vad jag är nervös. Haha, vilken tönt jag är! ;-) Ska bli så j*vla roligt att komma bort ett par dagar nu, och till Göteborg som man är alltför sällan till. :-)
Nä, nu ska jag hoppa in duschen och fräscha till mig för att sedan packa det sista och måla naglarna! ;-)
Ni får ha det så bra nu när vi är borta!
Puss och Kram Emelie

adjö

image109

Ja, "hejdå" eller vad man säger :)
Det här blir nog min sista uppdatering innan vi åker.
Men som sagt så ska vi försöka lägga in nått inlägg då och då om det är möjligt. Men tills dess så får ni ha det så bra och vi hör om inte annat lördagen den 21:a juli!

Ta hand om er!
Kramar Angelica 

Packat och klart (nästan)

Imorgon far vi till härliga Göteborg för att spela fotboll och ha en massa roligt! :-)
Jag är så gott som klar med packningen, och jag måste säga att man har inte dåligt med packning med sig! ;-)

Nu ska jag käka lite mat (bestående av nudlar) innan vi ska på Harry.
Ha det jätte bra! :-)
Har ni tur kanske man hinner med en uppdatering innan vi åker imorgon bitt.
Kram Emelie

Gothia Cup

image100

Imorgon bär det av till Göteborg för att spela Gothia Cup. Jag är lite nervös för vi ska sitta i en buss i minst åtta jävla timmar, suck.. Men när vi kommer ner dit kommer det bli askul! Vi ska spela en massa matcher, gå på stan (shoooopping!!!), bada och självklart äga Liseberg. Det kanske blir en tripp i Balder om jag vågar...
Det kommer alltså antagligen bli snålt med uppdateringar under veckan, men vi ska göra vårt bästa med att hitta en dator för att hålla er uppdaterade!

Önska oss lycka till!
Kram
/ Sara♥

Fredag

Hej kära läsare!
idag har jag äntligen knäppt kort på allt jag köpte på min tur till Stockholm tidigare i veckan. (se bilder nedan) jag har även hunnit med annat här idag, jag har varit och fått massage av en tjej i mitt fotbollslag, Emelie heter hon. Jätteskönt var det, nu är jag som ny igen. Efter det åkte jag och pappi och åt på en Thai-resturang eller en kiosk snarare. Det var inte så himla gott men det gick ann. :)

Senare idag så ska jag på bio, Harry Potter ska vi se, jag och tjejerna. Hoppas på att den är lika bra som boken :) och att Harry är lika snygg som vanligt :)

igår spenderade jag kvällen på Trivselkväll i Söderhamn, det var en gospelkör och Gabriel Fors som sjöng och stojjade. Det var inte det bästa jag sett, men det gick ann. Vi gick ner och spelade minigolf istället.

En rolig sak som hände igår var att när jag skulle starta min moped, som stog på central-stödet. Jag starta den, sen när jag skulle "knuffa" ner den från stödet så håller jag in gasen, så jag stegrade halft med mopeden. Det var kul.

Här är bilder på mina inköp, hoppas ni tycker att jag har bra smak :)

Ha det bra allesammans!
Pussar Stina

     

fredagen den 13:e

image99

God morgon allihopa!
Idag är det ju inte vilken fredag som helst, utan det är otursdagen. Jag brukar faktiskt klara mig undan problem (peppar, peppar ta i trä), men man ska aldrig säga aldrig. Nu ska jag i alla fall ta en sväng till Johan och träffa honom innan vi åker imorrn. Jag kommer längta ihjäl mig! Efter det ska jag bara hem en snabbis och sedan åker vi 7 tjejer och kollar på Harry Potter :) Självklart har vi bokat platser. Hoppas på att den håller samma klass som de andra, och att det inte blir en besvikelse.

Jaja, ha en trevlig dag!
Kram Angelica


Packning

image98

Herregud. Jag kommer verkligen ha med mig en hel del till Göteborg.
En träningsbag med träningsoveraller, benskydd och fotbollskor, en IKEAkasse med handdukar, täcke & kudde, sängkläder mm. och sist, men inte minst, en resväska som innehåller en massa kläder. Men det är nog behövligt, för man vet ju lixom inte hur vädret blir, och så måste man ha nått fint att ha på sig på kvällarna. Jag tänker då inte bo i träningsoverallen, haha :) Imorrn ska jag nog inhandla det sista som behövs, lite hudvårdsartiklar bland annat.

Nu måste jag kila om jag ska hinna till träningen!

Ha en trevlig kväll,
Kram Angelica

Trivselkväll

image97(Oscarsborg på "Berget")

Idag så är det "Trivselkväll" på berget i Stan :) Jag, Emelie, Angelica, Stina, Rasmus och Jocke ska dit. Det kommer nog bli mysigt. Vi ska sedan gå och spela minigolf och käka en massa mjukglass.
Men först blir det den sista träningen innan Gothia (Som vi åker till på lördag!!!).

Kram
/ Sara♥

Torsdag

                    image96

Idag blir det en tripp in till stan nu på förmiddagen med Sara och Angelica. Jag måste bla köpa hårspännen och hårsnoddar till Gothia. :-) Sen kanske det blir en fika?
Nu ska jag kila väg!
Kram Emelie
Måste även säga att vädret är näst intill underbart idag! :-)


Hemma

hej kära läsare!
Nu sitter jag hemma vid min dator i Söderhamn. Dagen har gått åt till att åka buss, träna fotboll och spela betapet. I morgon har jag inget speciellt in planerat, men på fredag blir det bio. Harry Potter ska vi se. Han är snygg.  Men nu ska jag möta Bea på betapet.


Här är en bild på en till snygging att dregla över. En dörrvakt i Barcelona. (han är snyggare IRL.. )
Njut !



Pussar Stina

image95

Henri Lloyd

Gud vad jag vill ha en Henri Lloyd Sail Jacket, dom är såå snygga. De finns på NK i Stockholm och säkert på en massa andra ställen med. De kostar i alla fall ca 2000-2500. :-)

Jag fyller ju år om ca en månad (14 augusti) så en Henri Lloyd jacka finns med på min önskelista! ;-)
Nu ska jag äta middag bestående av pepparlax, romsås och färsk potatis ute i sommar solen. Mums!
/ Emelie 


Jaaaaaa!

image93

Äntligen har sommaren kommit! 22 grader ute och solen skiner :)
I morse skulle mamma, syster, jag och mina kusiner gymma. Men, gymmet var såklart stängt. Hade så jävla korkade öppettider. 7-11 och 17-20. Självklart kom vi till klockan 11. jiiipi! Men, men. Istället åkte vi till Hällmyra (En springbana) och mamma sprang medans vi andra lirade lite fotboll och körde egen styrketräning!

Nej, men det kanske bli ett dopp i det blå idag då!
Ha det bra
/ Sara♥

Lyckad shopping-dag?

Nu har det regnat i 5-6 dagar men igår tittade solen fram mitt på dagen, och just den dagen åkte vi (jag och famijen) till Valbo (Köpcentrum + IKEA) för att shoppa! Det var ju sååå roligt att gå där inne och kika i affärer när solen sken utanför.. Usch och blä! :-( Dessutom var det så himla utplockat i alla affärer, det enda som fanns på sommarrean var kläder ingen vill ha... Men på Ikea hittade jag i alla fall lite grejer till mitt nya rum, ett överkast, en filt, två hyllor + lite annat. :-) Också åt vi ju givetvis god mat på IKEA. ;-)

Nu ska jag sätta mig i solen med nya La Redoute katalgen som kom idag! :-)
Ha det bra!
Kram Emelie


onsdag

image92

Ny dag och nya tag!
Lyckades ta mig upp ur sängen fast jag var väldigt tröött.
Man får inte ta och vända på dygnen. Nu så ska jag ut på den dagliga långpromenaden med voffsingen och efter det så har jag inte mycket planerat. Vädret är ju okej, så man kanske kan sitta ute och sola lite. Ikväll så är det i alla fall dags för fotbollsträning efter en veckas uppehåll. "jippie!" Jag skulle faktiskt kunna vänta en vecka till om jag ska vara ärlig, men Gothia cup är ju till veckan så vi måste komma i form. Här blir det inte mycket vila ska ni veta.. :)
Nej, nu måste jag göra mig iordning för promenixen. Idag kan man ju nästan ha shorts på sig? ;)

Ha en trevlig dag!

Kram Angelica


god natt

image91

Trött som sjutton efter allt spelande, men det var lugnt värt det :)
Förlorade för det mesta, men lika glad är jag för det. Sällskapet går ju inte att klaga på.
Nu så har jag kokat te och ska alldeles strax krypa ner i soffan på rummet och mysa framför "I hennes skor".
Det har blivit lite av en tradition att jag kollar på en film varje kväll, oavsett hur sent det är :P
Och i brist på nya filmer så får jag kolla på de som jag redan sett ett antal gånger..
men men, det får gå ändå :)

Är det någon som har nått bra tips på någon film?

God natt allesammans!
Kram Angelica


Madonna

Hej kära läsare!

Här sitter jag och lyssnar på Madonna.
Förövrigt så har en till dag gått åt till shopping. Idag hittade jag en svart klänning från H&M och en tröja från Cubus. Bea hittade några linnen från H&M. Och jag har skaffat mig skavsår också, inte bra eftersom jag ska på Gothia Cup nästa vecka. Min tränare kommer inte att bli glad...

Men nu bjuds det på korv och mos uppe, så jag ska nog börja dra mig uppåt.
I morgon bär det av mot Söderhamn igen !


Ha det bra!
Pussar Stina

image90


Sommar

Äntligen så är det bättre väder ute och det fick mig att tänka på min sommarlåt.
Lyssna och njut!!
/ Sara♥



kommentera mera!

Nu får ni ta och börja kommentera lite gott folk!
Var inte rädd för att säga vad ni tycker, för vi vill höra era åsikter! :)
Så starta lite diskussioner och tyck till!

image89


mums!

Lätt den godaste glassen i sommar:
Pepe från GB!
Passar perfekt till alla lakritsälskare där ute! :)

image88
/ Angelica


Tisdag

image87

God morgon!
Idag lyckades jag ta mig upp i skaplig tid, vilket var grymt skönt.
Så nu har jag fullt upp hela dagen :)
Först på schemat står en långpromenad. Jag älskar verkligen promenader!
Man kan rensa hjärnan på alla tankar och bara njuta :)
Sen ska jag nog in till stan en sväng och handla och framemot kvällen
så ska vi samlas ett par stycken hemma hos Sara och ha spelkväll.
Det ska bli mycket trevligt. Hoppas bara på att turen är på min sida så att jag slipper
bli en dålig förlorare.. :)

Vad har ni för planer idag?

Kram Angelica


Storstädning

image86
Det här är jag när jag städar, eller kanske inte...

Japp, då är det dags för den årliga (:P) stooooorstädningen på mitt rum. Det betyder urrensnig på skrivbord, hyllor och garderoben. Det kommer faktiskt bli riktigt roligt att få lite ordning i rummet för en gångs skull!
I garderoben måste jag verkligen städa. Jag har en massa fula kläder som jag inte vågar slänga för att jag kaaanske kommer använda dem.
Visst! Jag använder aldrig de kläderna!! Har faktiskt ett stort problem med det däår, men nu ska det ändras!!

Jaja, det är väl dags att sätts igång.
Uppdaterar senare om hur det gick!


/ Sara♥

alldelse för sent

Hej kära läsare!
Nu är jag och bea vakna alldeles för sent. och då tänkte jag passa på att tipsa om L´OREAL's Happyderm serie. Superbra sminkborttagning och återfukningskräm. Kostar runt 200 kr för båda.

Sov gott allesammans, vi hörs imorgon !

Pussar Stina



 

Nicole VS Lindsay

image83

Vem tycker du bär den bäst?

måndag

Det känns som om hela dagen har flygit förbi!
Imorrn blir det att gå upp i tid vill jag lova..
Johan åkte nyss hem, vi har myst hela dagen :)
Gick på promenad i skogen, vilket inte var den bästa idén eftersom vi blev dyngsura.
Efter det jäste vi framför en film och åt Tacos ;)
Nu ska jag ta en sväng till Emelie och träffa henne och Sara.
Det var ju ett tag sen menar jag.. haha ;)

Bjuder på en låt från The Killers.
Kunde inte bestämma vilken, men jag kör på den här! ;)

Kram Angelica



Stockholm

hej kära läsare!
har nyss kommit hem till min morbror i Stockholm, efter en runda på stan. Helt slut i ryggen, bena och fötterna. Man blir lätt trött när man saknar muskler. Men jag kom iallafall hem med några kassar, vilket inte min kompis Bea gjorde. Hon kom hem tomhänt. Jag hittade ett par jeans från H&M, ett halsband från Glitter och ett par ballerinas från Din sko. Bilder på grejerna kommer nr jag kommit hem till Söderhamn.

En sak som är bra med att vara i stockholm är att man kan gå på gatan och titta på en massa folk och på massor av inspriation till outfits. Men om man inte råkar vara i stockholm så kan man alltid gå in på internet och titta. Två bra sidor är Outfits.se och Modette.se. Men oftast brukar jag kolla in olika kändisar och modetidningar. Så ut och titta och finn inpriation till en makalös outfit ! (jag är lite smått geek.)

Imorgon ska jag och Bea hitta på något roligt. Om vädret tillåter så ska vi paddla kanot, annars blir det nog en sväng till Kulturhuset . Har du något tips om vad vi kan göra så skriv gärna !

Nu ska jag ringa till mina favoritbloggare!
Ha det så bra allesammans!

Pussar Stina!

image82

Jeans shorts

Jag vill ha ett par korta jeans shorts och glida runt i. Jag äger redan ett par längre som går strax över knäna och nu vill jag ha ett par kortare! :-) Dessa från Svea är riktigt heta, men finns inte i min storlek... Dom här från H&M är också snygga men finns inte heller i min storlek... :-( Tur att man ska till Gävle imorn, då kan kolla lite där! ;-)

Se bara här hur snygg Nicky Hiton är i sina jeans shorts! :-)

image81


Ray Ban

Solglasögon är allas bästa vän på sommaren. Köp dessa godingar från Ray Ban så är du garanterat hetast på stranden!

/ Sara♥

God morgon

Åh, idag har jag verkligen sovit bort hela dagen!
Ställde klockan på halv 10, men råkade såklart somna om och vaknade nästa gång vid kvart över 12..
Inge vidar roligt, men jag får ta och försöka hinna med lite saker ändå :)
Nu ska jag ut en sväng på promenad med Loke och sedan kommer Johan hit.
Resten av dagen spenderas nog med honom om inget annat dyker upp :)


min lilla älskling :)

ha det bra!
Kram Angelica


systrar i jeans

Kan inte låta bli att tipsa om Ann Brashares underbara böcker om fyra vänner som
spenderar sommaren på olika håll och bestämmer sig för att skicka runt ett par jeans, som sitter perfekt på allihopa, för att hålla kontakten. Innehåller en massa kärlek, glädje och sorg, vilket gör att man inte kan slita sig från dem!

De är lugnt bland de bästa böcker jag har läst, och jag har ännu inte satt klorna i den senaste.
Så om ni inte har nåt att läsa under dessa lediga dagar, åk till närmsta bokhandel och fynda! ;)

image75  image76  image77  image78


Hälsningar från kungliga huvudstaden

God kväll kära läsare!
Skriver ganska sentt men förhoppningsvis finns det någon som vill läsa mit inlägg : ) Ja, nu sitter jag här lite små pömsig i Sveriges kungliga huvudstad Stockholm och i morgon ska jag och B ut och göra stan osäker. B hoppas att hitta en fin klänning till rimligt pris, och jag hoppas att hitta en snygg tygväska. Vi tänkte även hitta på något roligt, som typ ut och paddla kanot. Men det beror på vädret :)

Har du något bra tips om vad vi kan göra så får ni gärna skriva en rad eller två : )


god natt och sov gott allesammans !

/Stina



image74


God Natt

image73

Jag ska inte lägga mig än, men inom snar framtid, för jag börjar bli rejält trött.
Fast innan jag somnar så ska jag kolla klart på "step up" för andra gången :)
Den filmen är faktiskt riktigt bra och rekommenderas starkt.
Jag vet att jag skulle ha lagt in bilder på sakerna jag köpte, men det får bli imorrn, då jag råkade radera bilderna jag knäppte :) Ibland är jag lite väl klantig.
Nej, nu har jag svamlat tillräckligt.

God Natt allesammans!
Kram Angelica


söndag

image72

Idag var jag tvungen att stiga upp i skaplig tid, trots att jag var dötrött sedan gårdagen.
Man måste ju  vara ute i god tid eftersom affärerna stänger tidigt på söndagar.
Jag och familjen tog en tur till Gävle (inte den största staden precis, men dubbelt så bättre än S-hamn) och shoppade lite grann. Mina bröder och pappa gick för sig, eftersom de inte går att ha med sig när man ska prova kläder och mamsen och jag kikade runt. Hittade en massa saker som jag ska visa upp lite senare när jag kommer hem. Är hos Emelie nu :) Vi ska alldeles strax åka vidare till J och mysa.

Ett stort minus för det dåliga vädret som vägrar att ge sig!

Ha det bra ;)
Kram Angelica

Regnigt

Idag regnar det. Igen. Men metrologerna lovade sol till veckan i alla fall. Igen.

Igår var vi på Rock the Mountain. GQ sög, SC dög och Neverstore var huuur bra som helst!
Lyssna på deras låt "Racer", den är verkligen bland det bästa jag har hört på länge.
Nu ska jag och Emelie käka middag.

Ha de bra
/ Sara♥

Burberry goes Rainy Days

Nu har det, och det kommer att regna i ett par dagar till! :-(
Men så länge man har ett snyggt paraply kanske man överlever? Jag vill ha ett paraply från Burberry, jag tycker de är så otrolig stiliga. Men varför inte drömma om en regnjacka  från Burberry också? Jag tycker regnjackan är huuur snygg som helst! Men synd att den kostar ca 7500 kr och paraplyt ca 1700 kr + frakt på ca 200 kr... Men drömma kan man ju alltid göra, det är ju än så länge gratis! :-)
Nu ska jag plocka ihop lite grejer, sen blir det en fika bestående av jordgubbstårta! Mums! ;-)

Ha en fin dag!
/ Emelie
                                  image71

God morgon

Det första E och I frågade mig när jag kom in i vardagsrummet var "Har du sett en spindel?". Så snyggt är mitt hår just nu, världens el-stöts frisyr. Det började igår när vi igår var på RTM, när jag åkte dit var mitt hår mycket fint, men sen gick det bara utför .. ; ) Och nu ser jag ut som en pudel . Men det är ju alltid lite trevligt. Senare idag ska jag åka till Sthlm med mormor, I, I och B, det ska bli trevligt. Jag och B ska jäsa medans I och I ska jobba.


Men ha det skönt allesammans !

   när jag åkte dit..    när jag åkte hem ..


/Stina

Trött, trött och åter trött

Har jobbat nu hela förmiddagen, fick kliva upp klockan 8 och åka iväg. Vädret var uselt och jag skulle jobba ute med hästarna... :-( Inte ett dugg mysigt, men man fick stå ut! Tjänar ju någon krona på jobbet i alla fall.

Nu ska jag gå och sminka mig och klä på mig, och göra mig redo för utgång. Vi ska till N på fest och sen troligen vidare till stan. Vädret är forfarande dåligt, men som tur är blir vi inne så då ska jag ha mina nya shorts! :-)
Ha en trevlig lördag!
/ Emelie

!

image68
Sitter just nu och tittar på Live Earth på TV. Perfekt program att titta på en dag som denna, när det inte går att vistas ute. suck. Ett otroligt deprimerande väder.

Ikväll ska jag i alla fall till N och grilla med ett felretal personer. Sedan blir det väll Rock The mountain på berget om vädret tillåter. Neverstore kommer dit så det blir nog superkul!


Ha det bra
/ Sara♥

Väskan

Kvällen blev kortare än planerat. Var inte den roligaste festen jag varit på. Men istället för att tråka omkring på en strand, så åkte jag hem. Så nu sitter jag här och äter ostbågar och chips. : )

Gick nyss in på asos.com och tittade på en väska jag vill ha. Den kostar runt 300 kr och är riktigt jäsig : ) jag gillar den skarp. 

                                           image67             

Ha en trevlig kväll allesammans och sov gott !

/Stina


Tygskor

Visst på sommaren är det skönast att ha en liten tunnare sko som visar foten mycket. Men på kvällarna kan det faktiskt vara skönt att ha lite mer tyg på fötterna, men man vill ju ändå inte ta på sig ett par tjocka sneakers.
 
Så därför vill jag tipsa om sommarens hetaste skor, tygskor! :-) De är snygga, somriga, tunna och framför allt sköna. Ett par som jag tycker är otroligt snygga är dessa från Skopunkten, de kostar endast 199 kr och har såå tjusiga mönster. De finns även i naturvitt.
Sen har vi ju även favoriterna, de hel vita skorna med snörning. Just denna kommer från Keds och är rätt dyr, men som tur är har Asos rea på den just nu! :-) Sen finns det säkert ännu billigare skor av detta slag! ;-)
Ha en trevlig kväll!!
/ Emelie  

Tillskott i garderoben

Tidigare idag var jag, Emelie, Sara och Angelica till Söderhamn och tittade i lite affärer. Bland annat Hollywood (Veramoda) där hittade jag en charmig tjock-tröja för 260 kr. Den ska jag antagligen ha på mig i kväll när vi ska på fest, förhoppningsvis slipper vi regn.

Och imorgon ska vi först på grillparty och sedan på "Rock the mountain". Och det är en "mini-festival" där lokala band spelar, och huvudnumret för kvällen är bandet Neverstore. Jag har läst att de ska vara bra, förhoppningsvis har jag läst rätt :)

image66

Ha en trevlig fredagskväll allesammans : )


/Stina

Kris

Jag har drabbats av en klädkris. Det är hemskt, jag är inte shoppingsugen längre. Jag hittar inget som jag gillar och jag bara klagar på kläderna och hittar på massa dåliga anledningar när jag ska köpa dem.
Jag får panik! Det måste verkligen lätta när vi åker till Gbg, annars vet jag inte vad jag gör!! gaaaah.
HJÄLP!

/ Sara

Höstnytt

Inte ens halva sommaren har gått och det kan bara bli varmare tempraturer och bättre väder. :-)
Men Ellos skickade ändå ut sin Höst/Vinter-katalog idag, och man kunde ju inte låta bli att bläddra igenom den. ;-)
Det var mycket fina kappor i ull, och lite tjockare tunikor som går i olika toner av blått, grått, lila, orange och såklart svart! Jag fastnade speciellt för en kappa i ull, jag gillar främst den svarta men den röda är också snygg. Så vi får se om den blir beställd närmare vintern! Det var även en tunika som jag tyckte var fin, jag gillar knapparna och de snygga ärmarna på den. Färgen som jag gillar bäst på tunikan är naturvit. :-)
Förresten, om ni beställer innan den 23/7 får man 30% på en valfri vara! :-)
Men som jag känner nu tänker inte jag beställa förrän det blir kallare ute, det är ju trots allt bara början av juli! ;-)


Glöm inte bort att Ellos har den sista sommar rean just nu, så passa på att fynda bikinisar, t-shirtar, linnen, tunikor och klänningar mm! : )

/ Emelie
image65


Vill ha

Jag har verkligen hittat drömkläderna för sena strandfester.
Älskar tunikan, den funkar lika bra på dagarna som på kvällarna beroende på vad man har till.
synd att den är lite dyr, men man kan ju alltid drömma...

        Tunika från Asos 1 117 kr

        Skor från Asos 223 kr

/ Sara ♥


god morgon

image62

Efter en skön natts sömn så är jag och sara nu vaken :)
Vi tog en sovmorgon eftersom vi vart uppe tidigt hela veckan.
Planerna för dagen är inte spikade, men ikväll ska vi i alla fall på Beach Party om vädret tillåter ;)
Kommer nog bli en hel del folk och det är ju alltid trevligt!

Resten av helgen har jag ingen aning om vad som händer, det är sånt som visar sig :)
Vad ska ni göra i helgen?

Kram Angelica


Zach <3 Drew

Senaste nytt i Hollywood är att Scrubs-stjärnan Zach Braff dejtar coola skådespelerskan Drew Barrymore.

    

Toblerone

Idag så var jag och familjen på Furuvik. Vi gick runt och kollade på bla apor, kängrus och ormar. Det hela resulterade till att vi sedan kom till själva "nöjesfältet". Självklart spelade jag och min syster på Chokladhjulet. Och som vi inte hade fått nog av choklad (efter Hannas hemkomst från Schweiz) så vann vi 2kg Toblerone. jiiipii!
Jag äter ju inte godis nu heller....

                                                                                                 



/ Sara

myspys

image53



Jag älskar att mysa och är antagligen den mest kramsjuka av oss tjejer :)
Tur att jag har Johan och en massa söta vänner att gosa med!
Ikväll så är det Sara och Stina som är utsatta, haha. De kommer nog alldeles strax.
Har planer på att kolla på Step Up och någon film som Stina skulle ta med.
Är ensam hemma för tillfället och det är alltid skönt ;)
Vi hade tänkt  åka in och kolla på trivselkvällen, men det var knappt någon som ville hänga på.
Jag antar att Jessica Andersson inte lät så lockande? :)


Kram Angelica

Armband

Idag när det regnade som bäst tog jag tillfället i akt och gjorde lite armband. Jag tänkte på armbanden Lindsay Lohan brukar ha. Mina går i svart och guld, och är lite hopkok av skosnören och guldkedjor. Blev ganska nöjd med dem. Hoppas att ni tycker att de är snygga : )





/Stina

Nya shorts

På sommaren använder jag nästan bara shorts och idag tyckte jag att det var dags att köpa ett par till! ;-)
Shortsen jag köpte kommer från Hollywood(Veromoda) och kostade 360 kr och de var svarta med ett skärp i midjan. :-)


/ Emelie


Nicole gravid

Det verkar som hela Hollywood ska ha bebisar, nu har även Nicole Ritchie gått ut med att hon är gravid. Hoppas att hennes barn får lite mer kött på benen än sin mor. Grattis säger vi till henne ! : )

image44

Doft

Jag vill tipsa om denna parfym från Naomi Campbell, den heter Naomi Campbell Cat deluxe at night och kostar runt 200 kr tror jag : ) Emelie gillar den skarp och har planer för att köpa den, och jag kommer springa efter henne och lukta på henne, den luktar så gott. En annan parfym som luktar jätte gott är DKNY New York Red Delicious.

En annan produkt som gillas skarpt är DiorShow Marscaran, super kvalite. Den kostar runt 250 kr. men den är värd pengarna : ) 

                                                                image43




/Stina

god morgon

image40


Har egentligen vart vaken ett bra tag, men inte haft ork att skriva ännu :)
Ingen aning om vad jag ska hitta på för något.
Johan kommer hem lite senare, så det blir nog att jag träffar honom ;)
Tills dess så har jag en hel del att fixa här hemma, typ städa och gå ut med hunden - sånt som måste göras.
Har uppehåll från fotbollen i en vecka (kors i taket!) så nu kan man göra lite vad man vill.

Nu känns det som om jag måste slita mig härifrån och sätta igång med arbetet ;)

Ha det bra!
/ Angelica





Coola tryck

En helt vanlig enfärgad t-shirt blir så mycket roligare när det är något tryck på! :-) Jag gillar väldigt mycket när det är någon cool text på t-shirten, den längre varianten är också snygg som det går att ha leggings under. Men jag diggar inte när man visar hela axeln, men smaken är som baken-delad! ;-)
Här är ett urval av t-shirt med text från Asos:

Ett urval av t-shirt med tryck från Nelly:


Ha en trevlig dag!
/ Emelie


Bags

Tygväskor är en storfavorit i sommar, men jag kan ändå inte sluta drömma om en snygg och stor designer skinnväska. Jag gillar den från Hermes som ofta ses på Nicole Richie, men den kan lätt bli lite för fyrkantig.

Mulberry's Bayswater är snygg och stilren, men blir nog lätt lite tantig på mig! ;-)
Sen har vi ju favoriten Monogram Canvas Speedy från Louis Vuitton.

Den här Gucci väskan är så otroligt snygg, jag älskar den!
Synd bara att alla dessa väskor som jag tipsat om är så jädra dyra, annars skulle jag inskaffat allihopa! :-)

/ Emelie

En kärlekshistoria

En film jag bara måste tipsa om är En kärlekshistoria . Den spelades in 1969 och kom ut på bio 1970, jag hyrde den för ett par månader sedan, men nu när jag var in på cdon.com så kom jag och tänka på den. Och nu måste jag åka och hyra den igen, helt sjukt bra !  Man får liksom en mysig magkänsla :)
  Tipsa gärna om någon bra film, nu när det är dåligt väder och allt :)


/Stina

Pete otrogen mot Kate

Alla vet att super snygga Kate Moss är tillsammans med sunkige Pete Doherty. Men enligt rykten så har Doherty varit otrogen mot Moss med en sydafrikansk modell. När Moss fick reda på det tog hon med sin dotter och åkte till Paris. Enligt ryktet så kommer Moss att dumpa honom inom kort.. Villket jag tycker med.

                                           image29


orange

En het färg i sommar är orange, som är jättesnygg att matcha till vitt.
Här är några godbitar från Asos:

     

Personligen så tycker jag mest om den söta klänningen i mitten :)

/ Angelica

regn och rusk

image25

Vädret som var på topp igår har nu ersatts av regn som vräker ner.
Jag har också märkt att humöret påverkas enormt av det.
När solen skiner så blir man automatiskt glad, medans humöret sjunker när
det är grått och slaskigt ute.
Ja, jag får väl passa på att mysa inne med gott samvete! :)
Man tackar ju aldrig nej till ett tillfälle att kolla på en bra film.

Kram Angelica


Sommarsnyggt

En sak jag tycker är snyggt på sommarfesten är en hellång klänning, och helst med Jesus-sandaler till. Men jag har problem med att hitta en som sitter bra, jag är för lång för de jag har provat. Men jag har hittat en snygg klänning på http://www.asos.com , men jag vet inte om jag vågar beställa den, utifall den är för kort. Men här kommer en bild på den, som för övrigt kostar ca 600 kr.
                                             image24


Helst vill jag ha en klänning jag såg på en tjej i Barcelona .. Men denhär duger gott och väl :)

/Stina

Bracelets

Jag tycker kedjearmbanden från CC Skye som finns hos KyssJohanna är så otroligt snygga, armbanden bärs bla av Nicole Richie . Synd bara att de kostar 1400 spänn.. :(
Men som tur är läste jag i en blogg om att det fanns en kopia av armbanden(se bild ned) hos KyssJohanna och de armbanden är deras egna och de kostar endast 175 kr + frakt (40 kr), de armbandet(se bild ned) ska troligen jag beställa! :)


Ha en trevlig dag!
/ Emelie


Christina är gravid.

Nu är frågan äntligen svarad. Christina Aguilera är på tjocken med hennes man Jordan Bratman.
Jag hoppas själv på att barnen ärver C´s skönhet. För hur kul skulle det vara om de ärvde J´s...

                                                      image21

Metallic

Jag tycker silver är så hett nu på fötterna, passar perfekt till ett par solbrända ben. Spana in dessa godbitar från
La Redoute och de kostar 289 kr. Men dom här skorna som Sara äger från Vagabond är också en av mina favoriter och jag är inte dåligt avundsjuk på henne.

Metallic leggings är också riktigt läckert, speciellt dom här(se bild ned) från Gina Tricot.
Den silvriga bikinin(se bild ned) kommer från H&M loves Kylie.

/ Emelie

Baddräkt

jag tycket att baddräkt är super snyggt på beachen. det är synd att man inte får den snyggaste brännan. men jag har kommit på att man solar med bikini och glider runt och ser snygg ut i baddräkten. jag har iallafall kollat in en riktig snygg från H&M för 198 kr. ett riktigt fynd enligt mig :)


/Stina

Alice Timander

Alice Timander måste ha varit den coolaste katten i Sverige. Tyvärr så gick hon bort i natt,.
Hon var ett av Sveriges största, för att inte glömma snyggaste, premiärlejon.
r.i.p

image15

lets go to the beach

I det här härliga vädret vill ju ingen sitta inne i, så jag, Sara, Stina och Emelie ska dra oss mot stranden
för att bättra på brännan och mysa. Vattnet är inte varmt alls, runt 17-18 grader, så det blir nog inget bad för mig :)
Det var ett tag sedan man hade chans att sola, så bikinin har legat inne i garderoben, men nu så!
Nu ska det stekas! Blir nog att vi går til den mysiga badplatsen i närheten av mig, där man ofta kan hitta en lugn plats för sig själv.

image14

Ta vara på vädret nu och ha en trevlig dag,
/ Angelica 

Stina

äntligen är min lilla dator lagad. eftersom de andra tre har skrivit lite om sig själv så tänkte jag ockås göra det. jag heter Stina. ehh .. ja, detta var svårare än jag trodde men om vi ska tala om min klädstil så kan man kalla den typ kamiliont. ;) jag använder allt från kontorsskjortor till vans. oftast glider jag runt i ett par super-slim-fit stuprörs jeans och ett linne. men nu på sommaren gillar jag att visa benen i ett par korta shorts eller en klänning.

jag gillar att spela fotboll, det tar upp mycket av min tid. jag hinner dock också med mina söta små vänner. jag spenderar även mycket tid framför spegeln vid min garderob. där provar jag olika outfits jämt. och när jag har provat dem så hamnar oftast kläderna slängda på min soffa. mitt rum ser därför ofta ut som ett bombnedslag.

är det något ni undrar om mig så skriv :)

somriga produkter

Det finns många bra skönhetsprodukter, men mina absoluta favoriter är Niveas kollektion Nivea Young,
som är speciellt utvecklad för ung och fet hud. Kombinationen av alihopa är förstås det bästa, men de går även bra att använda enskilt. Produkterna kostar runt 60-70 kr/st beroende vart man köper dem. Den somrigaste pafymen måste nog vara  Love de toi från Morgan De toi, som doftar jordgubb. Mums! Slutligen så måste jag tipsa om den bästa bronzing powdern som kommer från maybeline och kostar ca. 120 kr och är värd vartenda öre,då den får en att se sommarfräsch ut i ett nafs! :)

image13

/ Angelica


Pirates-maraton

God morgon!

Ska alldeles åka in till stan och kika lite, samt inhandla lite till ikväll
då vi ska samlas hela tjejgänget och kolla på alla tre Pirates of the carribean-filmerna :)
Har redan sett ettan och tvån, men inte den sista så det ska bli spännande.
Blir nog antagligen så att vi sover över, eftersom de är en aning långa.




Hinner nog med ett inlägg till när jag kommer hem!
Ha en bra dag,
/ Angelica


Leggins

ja, det är sant!
Jag älskar leggins i alla dess former (Utom strumpbyxvita - tål dem inte). Men kolla in dessa guldiga leggins.
Ge mig!!
/ Sara


Hur tänkte hon här?

Okej? Alla vi vet ju att fröken Katie Holmes och Posh är bästisar. de ses överallt tillsammans, de tom klär sig identiskt.
Blev det inte lite för mycket när Katie sökte en roll till musikalen NINE? Hon lär både ha dansat och sjungit på auditionen.  ooops. Snacka om att försöka gå i Poshs fotspår.

                                     


                                      image11

Kvällen i all ära.

Ja. Nyss såg jag RENT. oförglömlig film. kolla in den.

Igår kom syster hem från Schweiz med shorts, diadem (guld + silver), örhängen och en massa godis.
Tur att jag har en familj så jag slipper äta upp allt själv!! (Hur skulle man se ut då?)
Jaa, då var den här dagen slut.




Godnatt
/ Sara

myskväll

Till er som ska mysa framför teven och inte har nått att titta på,
 så kan jag varmt rekomendera denna underbara film/musikal!
bland den bästa jag sett :)

ha en trevlig kväll!

image10

/ Angelica

wonder nail

Isadoras nagellacks kollektion Wonder Nail gillas väldigt mycket av mig. Jättefina och somriga färger och bra hållbarhet. Själv äger två stycken Wonder Nail nagellack i färgerna Glassy Cerise och Funky Pink.
Nagellacken kostar 60 kr styck, men på Lindex i Söderhamn kostar
de endast 39 kr. :-)  
Så passa på att fynda nagellack när du besöker Söderhamn! ;-)
                                image10 
/ Emelie

The Killers

Sitter just nu och lyssnar på The Killers - read my mind. Älskar den låten, älskar dem.

image7

"Oh well
I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine
Before you go can you read my mind"

/ Sara

Bandeau Bikini

I våras köpte jag en hel svart bandeau bikni bikini från La Redoute, den är snygg men jag har tröttnat på färgen. Jag letar nu efter en till bandeau bikini i lite roligare färger och mönster, jag gillar den här från Vitamin A men den är väldigt dyr. Så jag får leta vidare...
Någon som har något tips på en snygg och inte alltför dyr bandeau bikini? :)

/ Emelie

RSS 2.0